Kantoor London

Het Beringea-kantoor in Londen, ontworpen door Mowat & Company, heeft een ingrijpende renovatie ondergaan. Het doel van de renovatie voor het pand was om een natuur-tot-mens-verbinding tot stand te brengen. Het was uiterst belangrijk om van het traditionele kantoor een hub te maken die een gevoel van rust, warmte, openheid en verbondenheid creëert. Een belangrijke aspect dat hieraan heeft bijgedragen, is de geplaatste levende groene wand. Dit zorgt voor een prettige werkomgeving, draagt bij aan een positievere gemoedstoestand en verbetert de productiviteit.

Groene omgeving bevordert een gezond binnenklimaat en verhoogt de productiviteit

In hogedrukwerkomgevingen kunnen levende muren het gevoel van welzijn vergroten, omdat groen ontspanning biedt en stress vermindert. Bovendien kan het opnemen van een levende muur en groen in het kantoor resulteren in een productiviteitsstijging van 15%. De planten in een levende muur kunnen fijnstof uit de lucht filteren en CO2 omzetten in zuurstof. Het gebruik van een levende groene wand is een waardevolle toevoeging aan het interieur van elk kantoor.

Project geïnstalleerd door: Inleaf

Fotocredits: Chris Horwood en Mowat & Company

Deel dit project op social media

Kantoor London

Toegepaste producten

Bekijk ook andere projecten

Benieuwd hoe een SemperGreenwall past in uw project?

Wij helpen u graag!