Kantoor La Biosthétique

Cosmeticabedrijf La Biosthétique in Pforzheim, Duitsland heeft een groene gevel laten aanbrengen tijdens de renovatie van het kantoorpand. De groene gevel, van 18 m2, is een echte blikvanger en vormt een prettige ambiance. De groene gevel betreft een SemperGreenwall Indoor en zorgt voor een mooie contrast binnen het strakke interieur

Natuur naar binnen halen

De SemperGreenwall Indoor bestaat uit 42 Flexipanels, voorbegroeid in eigen kas. De planten krijgen voldoende water en voedingsstoffen toegediend door de toepassing van een automatisch irrigatiesysteem. Sensoren in de plantenwand meten nauwkeurig het vochtgehalte en zo nodig kan irrigatie en voeding hier op aangepast worden. Op die manier wordt de eigenaar volledig ontzorgd.

Deel dit project op social media

Kantoor La Biosthétique

Toegepaste producten

Bekijk ook andere projecten

Benieuwd hoe een SemperGreenwall past in uw project?

Wij helpen u graag!