Grønne vegger Norge

Vertikal beplantning
for Norge

Enten du er i Oslo, Bergen eller Trondheim – vi er din leverandør for grønne vegger til hele Norge. Plantene er forhåndsdyrket i drivhuset vårt, og holder seg sunne og grønne hele året, både sommer og vinter. Ved levering har den vertikale hagen din et plantedekke på minst 90 %, slik at du kan dra fordel av et umiddelbart grønt resultat. Våre systemer for grønne vegger er passende både for byen og kystområdene.

NO_Oslo_Narvesen kiosk_August 2021_credits Bergknapp (2)
Indoor plant wall

Innendørs og utendørs
grønne vegger

Våre grønne vegger er tilgjengelige som innendørs- og utendørssystemer. De grønne innendørsveggene er passende for hoteller, kjøpesentra og kontorer, der de skaper en grønn atmosfære og øker velvære og produktivitet. Samtidig reduserer de omgivelsesstøyen inne i en bygning.

Vår grønne utendørsvegger bidrar til et grønnere miljø, og hjelper med å bekjempe klimaendringer. Plantene absorberer CO2 og sollys, som er kritisk for å regulere det urbane klimaet, redusere luftforurensning og kontrollere hetebølger.

Grønn hele året

Vårt automatiske irrigasjonssystem sikrer at dine innendørs eller utendørs grønne vegger forsynes med den riktige mengden vann og næringsmidler. I kombinasjon med en vedlikeholdskontrakt (med én av våre lokale partnere), garanterer Sempergreen et grønt utseende på den vertikale hagen din året rundt. Det integrerte irrigasjonssystemet i SemperGreenWall Outdoor, kan utvides med frostbeskyttelse.

A SemperGreenwall in winter
A SemperGreenwall in spring
Hoofdkantoor Sempergreen in Odijk Nederland

Grønne vegger
fra markedslederen

Sempergreen er verdens markedsleder for grønne infrastrukturprodukter. Vi har utviklet et unikt system for grønne vegger som passer for ethvert prosjekt, og tilbyr endeløse muligheter for tilpasning. Med mer enn 25 års erfaring og tusenvis av prosjekter fullført over hele verden, er Sempergreen din pålitelige partner for grønne vegger i Norge.

Få din egen
grønne vegg

Ønsker du å be om et tilbud på en grønn vegg skreddersydd for dine behov? Kontakt oss i dag for å diskutere prosjektet ditt med oss, og for å motta et gratis pristilbud.

Mei 2019 (5)
Green hospital car park